Köldökpiercing belövés

Fülbelövés Budapesten, Székesfehérváron

Steril ékszerek - higiénikus, biztonságos megoldás - minimális fájdalom

Bemutatkozás

Üdvözlöm Önöket, Poórné Tünde vagyok. A köldök és orr piercing behelyezés mellett elérhető új szolgáltatásom a füllyukasztás, steril fülbevalókkal. Kultúrált, higiénikus körülmények között, nyugodt légkörben, szeparált helyiségben várom szeretettel fülbelövésre vágyó kedves vendégeimet. Kérem tekintse meg referencia munkáimról készült fényképeimet és videó felvételeimet IttCsecsemő fülbelövés, fülbelövés, Szalon, Studex szalonStudex fülbelövő Referencia Szalonok

Székesfehérváron:
8000, Székesfehérvár Piac tér 2. Belsőudvar
Hétfő, szerda, péntek 09.00 - 18.00 óráig és szombaton előzetes időpontegyeztetés után.

Budapesten:
1027, Budapest Jurányi utca 1. Jurányi Inkubátorház magasföldszint
Kedden 10.00 - 19.00 óráig
Csütörtökön csak bejelentkezés alapján!
Szombaton 10.00 - 13.00 óráig


Budapesten a II. kerület Jurányi u. 1. szám alatt,
a Jurányi Inkubátorház magas földszintjén

(a Széna tér szomszédságában a volt Hámán Kató Közgazdasági Szakközépiskola átalakított tantermeiben, a Mammut bevásárló központtól egy sarokra lévő patinás épület magasföldszintjén.)

Egy kis útbaigazítás az épületen kívül...
Az utcán sétálva vagy autózva egy régi iskolaépületet keressünk, aminek a bejárati kapuján az
I Love FÜGE felirat olvasható.
és az épületen belül...
A lépcsőházból a magasföldszintre érve, jobbra a földön különböző színű csíkok segítenek a tájékozódásban. A fülbelövő szalon bejáratáig a lila színű csíkot kell követni.Csecsemő fülbelövés, fülbelövés, Szalon, Studex szalon

Székesfehérváron a Piac tér 2. szám alatt,
az Alba Pláza szomszédságában

A Piac tér 2. sz. alatti szalonom a Mátyás király körút elején az Alba Pláza buszpályaudvar felöli bejáratához képest, jobbra található sárga ház belső udvarában, a hangszerbolt szomszédságaban, ami nem rendelkezik utcafronti bejárattal. Ezért az épületbe bejutni egy zöld színű kapun, kaputelefon segítségével lehet, amin a fülbelövés gombot kell megnyomni.
Csecsemő fülbelövés, fülbelövés, Szalon, Studex szalonUtókezelő készítmények forgalmazása

A fülbelövés utókezeléséhez kétféle készítmény használatát ajánlom, ami oldat vagy gél formában kapható. Mindkét termék hatóanyaga és hatásmechanizmusa ugyan az, csak állagukban különböznek egymástól. A használatukat naponta kétszer, reggel és este javasolnám. A készítmények ára 690 Ft, amik a piercing belövést követően megvásárolhatók szalonomban.

Bankkártyás fizetés

Szalonomban nem csak készpénzzel, bankkártyával is tud fizetni. Amennyiben nincs elegendő készpénz Önnél, vagy egyszerűbb a vásárlás bankkártyával, nyugodtan használja ki a lehetőséget és rendezze a fizetendő összeget tranzakciós díj nélkül.
A kényelmesebb és biztonságosabb vásárlás érdekében ezért szalonomban bankkártyás fizetési lehetőséget biztosítok.Csecsemő fülbelövés, fülbelövés, Szalon, Studex szalonParkolás

Budapesten: A személyautóval érkezők az épület körül (Csalogány utca, Jurányi utca, Varsányi Irén utca) tudnak parkolni óránként 400 Ft-ért ami 18.00 óra után ingyenes vagy az Erőd utcából nyíló az épület mögött található nagyobb kapacitású, zárt parkoló udvarban, este 21.00 óráig ahol a parkolás díja óránként 199 Ft. A fülbelövés szolgáltatás a szalonban eltöltöttt időtől függően nagyon kényelmesen még ha várakozni kell is max. 30-40 percet vesz igénybe. Előfizetéses mobil parkolás +36 20/30-70-810-3022 Szombaton a parkolás díjmentes!Csecsemő fülbelövés, fülbelövés, Szalon, Studex szalonSzékesfehérváron: A személyautóval érkezők az épület előtt a Mátyás király körút teljes hosszán vagy az Alba Pláza tető parkolóján(ingyenesen) tudnak parkolni. A Mátyás király körút a III. várakozási övezetbe tartozik ahol a parkolás díja óránként 100 Ft ami 18.00 óra után és hétvégén ingyenes. A fülbelövés szolgáltatás a szalonban eltöltött időtől függően nagyon kényelmesen még ha várakozni kell is max. 30-40 percet vesz igénybe. Előfizetéses mobil parkolás +36 /20 /30 70-810-8013

Elérhetőségeim

Telefon: +36 30 478 0095
Okostelefonok Viber füllyukasztás, fülbelövés alkalmazásával ingyenesen is hívhat!

E-mail cím: piercingbeloves@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/piercing.belovesA következő videofilm segítségével kérem tekintsék meg a fülbelövést a gyakorlatban is.
További fényképeket, videó felvételek a galéria / videók linkre kattintva talál.

Fülbelövés retro...

A régi idők fülbelövés technikája és a fülbelövéshez használt eszközök néhány mondatban

Csecsemő fülbelövés

A 70-es évek elején váltotta le a tűvel történő mechanikus füllyukasztást az akkor modernnek számító rugós szerkezetű, de hangos fülbelövő készülék. Ez a megoldás már higiénikusabb volt, mert a fülcimpába steril fülbevaló került, gyorsabb is, mert pillanatok alatt elhelyezte a gép a fülbevalót a fülcimpába anélkül, hogy vérzett volna. Azonban hiába az újdonság, problémák sokaságát idézte elő a belőhető fülbevalók anyagának minősége, esetenként a szimmetriára való igény hiánya, valamint a belövéskor hallható hangos csattanás. A steril belőhető fülbevalókat szinte minden esetben a költséghatékony előállítás érdekében nikkellel ötvözték, ami gyakran gyulladást, allergiát idézett elő. Ezért az akkori álláspont és a gyakorlat szerint alkoholos lemosást, kamillás borogatást, antibiotikum tartalmú krémek használatát javasolták a fülbelövést követően, valamint azt, hogy minél hamarabb cseréljék a belőtt fülbevalót a folyamatosan hordani kívánt fülbevalóra. Mindez a mai olvasat szerint meglehetősen korszerűtlennek tűnik és ma már tudjuk, hogy az is volt. A 70-es évek lehetőségei nem engedték meg a minőségi anyagok használatát és az esetenként képzetlen szakemberek gyakran követtek el olyan technikai hibákat, ami később a fülbevaló viselésnél problémát okozott. Néhány észrevétel a korszerűtlen anyagok használata és az esztétikai hibák miatt: a fülcimpa gyakori gyulladása, aszimmetrikus füllyuk, kényelmetlen fülbevaló viselés. Ebből adódnak azok a saját negatív emlékek és aggodalmak, amik gyermekeink tervezett fülbelövése előtt jogosan megfogalmazódhatnak bennünk.

Csecsemő fülbelövésEgy anyuka kérdezte: "A kislányom fülébe a fülbelövést követően, nosztalgiából a gyermekkori 14 karátos arany lencse fülbevalómat raktuk, amitől sajnos begyulladt a füle. Ez mitől lehet?"
Régen főleg nikkelt, újabban azonban ennek allergizáló hatása miatt ezüstöt, sárgarezet, vörösrezet használnak az aranyékszerek ötvözéséhez. Tehát soha nem az arany allergizál, hanem az ékszergyártáskor használt ötvöző anyag. A Studex által forgalmazott 14 illetve 18 karátos aranyból készült belőhető fülbevalók garantáltan nikkelmentes ötvözettel készülnek, amit az Amerikai Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Hatósága (FDA) is ellenőrzött és engedélyezett.

A 70-es évektől mostanáig számos előnyös változás történt annak érdekében, hogy a fülbelövés napjainkban már ne egy kellemetlen, rossz élménnyel járó szolgáltatás legyen. A System 75 fülbelövő rendszerrel történő fülbelövés hangtalanul, humánusan és az egyszer használatos kapszulás rendszernek köszönhetően higiénikusan és biztonságosan kivitelezhető. Fülbelövést követően a fülcimpa a steril nikkelmentes orvosi fém fülbevalók használatával garantáltan nem gyullad be, a helyes technikának köszönhetően pedig a fülbevaló viselése nem kényelmetlen és a behelyezés mindig szimmetrikusan történik.

...és napjainkban

Korunk modern technikájáról, a fülbelövéshez használt professzionális eszközökről és a forradalmian új belőhető fülbevalókról

füllyukasztás, fülbelövés

Az elmúlt, közel 40 év alatt korszerűsítették a fülbelövéshez használt eszközt, tökéletesítették a belőhető fülbevalók minőségét, valamint változott a behelyezés technikája is. Az amerikai Studex cég forradalmian új System 75 fülbelövő rendszerével a fülbelövés hangtalanul, a steril egyszer használatos kazettás módszernek köszönhetően rendkívül higiénikusan és a korábban használt rúgós szerkezet kiiktatásával minimális fájdalommal végezhető minden korosztály számára. A belőhető fülbevalók garantáltan nikkelmentes orvosi fémből készülnek. Újdonságnak számít a korábbi évekhez képest, hogy már nem csak nikkelmentes orvosi fémből, hanem titániumból, 14 illetve 18 karátos aranyból is készülnek belőhető fülbevalók, amik szintén garantáltan nikkelmentesek. Ennek köszönhetően teljesen megszűntek a régebben tapasztalt problémák a fülbelövést követően. A korszerű eszközök mellé kifejlesztették a korábban nem ismert speciális utókezelő anyagokat, amik elősegítik a regenerációs folyamatot.

füllyukasztás, fülbelövés

A leggyakrabban feltett kérdések a fülbelövés szolgáltatás előtt a következők:

Füllyukasztás - a fülcimpa fertőtlenítéseSokan viselnek fülbevalót ha helyesen végzik a fülbelövést az tökéletesen veszélytelen beavatkozás. A fülbelövés bármelyik életkorban elvégezhető. A csecsemők fülbelövése egy kicsit speciálisabb módszert igényel, mert életkoruknál fogva nem lehetséges velük a kommunikáció, és még nem tudják a fejüket önállóan megtartani. A füllyukasztás akkor lesz tökéletes, ha a fülcimpa fertőtlenítése után a fülbevaló helyét jelölő apró pont optimális helyre kerül. A jelöléshez sok türelem és Fülcimpalyukasztás - a fülbevaló helyének  bejelölésegyakorlat szükséges. A gyermekekkel illetve a felnőttekkel szemben az újszülöttek, csecsemők szinte folyamatosan mozgatják a fejüket, figyelve valamit vagy valakit, ezért lehetséges hogy hosszabb időt vesz igénybe a fülcimpa jelölése. A jelöléskor sok szempontot kell figyelembe venni például azt, hogy szinte senkinek sem egyforma a fülcimpa mérete és formája. Füllyukasztás - modern speciális eszközzelAz aszimmetrikus különbségeket figyelembe véve szimmetrikusan jelölök. Egy kicsit könnyebb dolgom van a nagyobb gyerekekkel, akik már kommunikálnak. Mielőtt elvégzem a fülbelövést tájékoztatom őket a beavatkozás minden lépésről, elterelve ezzel a figyelmüket, esetleges félelmüket. Elkerülve, hogy rögtön a fülcimpára terelődjön a figyelem, a kézfej bőrfelületén szemléltetem a fertőtlenítés és a Fájdalommentes füllyukasztásjelölés mókás mozzanatait. Sajnos néhány kisgyermek szorongva érkezik hozzám a korábban lezajlott fül-orr-gégészeti betegségek, beavatkozások miatt. Ebben az esetben csak akkor nem szoktam javasolni a füllyukasztást, ha látom, hogy nagyon rémült és megtorpant, félve a fájdalomtól, a számára ismeretlen új beavatkozástól korábbi rossz emlékei miatt. A fülbelövés ne generáljon újabb kellemetlen maradandó rossz emlékeket, inkább várjunk ki, míg a füllyukasztás a gyermek saját kívánságára történhet.


Ajándékutalvány névnapra, születésnapra, vagy csak úgy...Ajándékutalvány vásárolható, plasztik kártya formájában.
Ha vásárolni szeretnének, kérem keressenek bármelyik elérhetőségemen szívesen segítek.

füllyukasztás, fülbelövés

Baba borostyánlánc

A természetes borostyánkő jótékony hatású, fogzási fájdalmakat is enyhítő organikus eredetű anyag. Baba borostyánláncok széles választékát kínálom székesfehérvári és budapesti szalonomban.
A láncokról további fényképek megtekinthetők a baba borostyánláncok linkre kattintva.

Baba borostyánláncok széles választékban
füllyukasztás, fülbelövés füllyukasztás, fülbelövés