Köldökpiercing belövés

Köldök piercing belövés Budapesten, Székesfehérváron

Steril, nikkelmentes orvosi fém köldök ékszer - higiénikus, biztonságos megoldás - minimális fájdalom

Az akciós ár csak Budapesten és Székesfehérváron érvényes!

Köldök piercing akció

Bemutatkozás

Üdvözlöm Önöket, Poórné Tünde vagyok. A fülbelövés és orr piercing behelyezés mellett elérhető új szolgáltatásom a köldöklyukasztás, steril, nikkelmentes orvosifém ékszerekkel. Kultúrált, higiénikus körülmények között, nyugodt légkörben, szeparált helyiségben várom szeretettel, köldök piercingre vágyó kedves vendégeimet. Kérem tekintse meg referencia munkáimról készült fényképeimet és videó felvételeimet IttCsecsemő fülbelövés, fülbelövés, Szalon, Studex szalonMedisept köldöklyukasztó Referencia Szalonok

Székesfehérváron:
8000, Székesfehérvár Piac tér 2. Belsőudvar
Hétfő, szerda, péntek 09.00 - 18.00 óráig és szombaton előzetes időpontegyeztetés után.

Budapesten:
1027, Budapest Jurányi utca 1. Jurányi Inkubátorház magasföldszint
Kedden 10.00 - 19.00 óráig
Csütörtökön csak bejelentkezés alapján!
Szombaton 10.00 - 13.00 óráig


Budapesten a II. kerület Jurányi u. 1. szám alatt,
a Jurányi Inkubátorház magas földszintjén

(a Széna tér szomszédságában a volt Hámán Kató Közgazdasági Szakközépiskola átalakított tantermeiben, a Mammut bevásárló központtól egy sarokra lévő patinás épület magasföldszintjén.)

Egy kis útbaigazítás az épületen kívül...
Az utcán sétálva vagy autózva egy régi iskolaépületet keressünk, aminek a bejárati kapuján az
I Love FÜGE felirat olvasható.
és az épületen belül...
A lépcsőházból a magasföldszintre érve, jobbra a földön különböző színű csíkok segítenek a tájékozódásban. A fülbelövő szalon bejáratáig a lila színű csíkot kell követni.Csecsemő fülbelövés, fülbelövés, Szalon, Studex szalon

Székesfehérváron a Piac tér 2. szám alatt,
az Alba Pláza szomszédságában

A Piac tér 2. sz. alatti szalonom a Mátyás király körút elején az Alba Pláza buszpályaudvar felöli bejáratához képest, jobbra található sárga ház belső udvarában, a hangszerbolt szomszédságaban, ami nem rendelkezik utcafronti bejárattal. Ezért az épületbe bejutni egy zöld színű kapun, kaputelefon segítségével lehet, amin a fülbelövés gombot kell megnyomni.

Csecsemő fülbelövés, fülbelövés, Szalon, Studex szalonUtókezelő készítmények forgalmazása

A köldök piercing belövés utókezeléséhez kétféle készítmény használatát ajánlom, ami oldat vagy gél formában kapható. Mindkét termék hatóanyaga és hatásmechanizmusa ugyan az, csak állagukban különböznek egymástól. A használatukat naponta kétszer, reggel és este javasolnám. A készítmények ára 690 Ft, amik a piercing belövést követően megvásárolhatók szalonomban.

Bankkártyás fizetés

Szalonomban nem csak készpénzzel, bankkártyával is tud fizetni. Amennyiben nincs elegendő készpénz Önnél, vagy egyszerűbb a vásárlás bankkártyával, nyugodtan használja ki a lehetőséget és rendezze a fizetendő összeget tranzakciós díj nélkül.
A kényelmesebb és biztonságosabb vásárlás érdekében ezért szalonomban bankkártyás fizetési lehetőséget biztosítok.Csecsemő fülbelövés, fülbelövés, Szalon, Studex szalonParkolás

Budapesten: A személyautóval érkezők az épület körül (Csalogány utca, Jurányi utca, Varsányi Irén utca) tudnak parkolni óránként 400 Ft-ért ami 18.00 óra után ingyenes vagy az Erőd utcából nyíló az épület mögött található nagyobb kapacitású, zárt parkoló udvarban, este 21.00 óráig ahol a parkolás díja óránként 199 Ft. A fülbelövés szolgáltatás a szalonban eltöltöttt időtől függően nagyon kényelmesen még ha várakozni kell is max. 30-40 percet vesz igénybe. Előfizetéses mobil parkolás +36 20/30-70-810-3022 Szombaton a parkolás díjmentes!Csecsemő fülbelövés, fülbelövés, Szalon, Studex szalonSzékesfehérváron: A személyautóval érkezők az épület előtt a Mátyás király körút teljes hosszán vagy az Alba Pláza tető parkolóján(ingyenesen) tudnak parkolni. A Mátyás király körút a III. várakozási övezetbe tartozik ahol a parkolás díja óránként 100 Ft ami 18.00 óra után és hétvégén ingyenes. A fülbelövés szolgáltatás a szalonban eltöltött időtől függően nagyon kényelmesen még ha várakozni kell is max. 30-40 percet vesz igénybe. Előfizetéses mobil parkolás +36 /20 /30 70-810-8013


Elérhetőségeim

Telefon: +36 30 478 0095
Okostelefonok Viber füllyukasztás, fülbelövés alkalmazásával ingyenesen is hívhat!

E-mail cím: piercingbeloves@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/piercing.beloves

A következő videófilm segítségével kérem tekintsék meg a köldök piercing belövést a gyakorlatban is.

A köldök piercing belövésről:

Sokan viselnek piercinget, melyet korábban speciális szalonokban, vagy tetováló stúdiókban volt mód behelyeztetni. A már megszokott, és jól bevált fülbelövés analógiájára kifejlesztették a köldök piercing belövésére szolgáló biztonságos, steril eszközt, ami nem csak kilyukasztja, hanem a lyukasztással egyidejűleg be is helyezi a piercinget a köldökbe, mely a fülbelövéssel megegyezően teljesen veszélytelen és elhanyagolható fájdalomérzettel járó beavatkozás.

A piercing angol eredetű szó, magyar neve: testékszer. A szó eredeti jelentése "áthatolás", így szigorú értelemben a piercing az a lyuk, amibe az ékszert helyezik. A testékszer nem a modern kor találmánya, több ősi kultúrában is megtalálhatjuk, különösen a primitív népeknél. A legelső ékszerek növényi és állati nyersanyagokból készültek, ezeket követték a sárgarézből és nemesfémből megmunkáltak. A természetes, készen talált alapanyagokat véséssel, karcolással tették még szebbé. Ma az ékszerek anyaga szövetbarát orvosi fém, titánium, vagy nemesfém. Kialakításánál arra törekednek, hogy az ékszer bőr alatti részei egyforma vastagságúak legyenek, így jobban belesimulnak a testbe. A piercing viselését az embereknél különböző elvek indokolhatják, ezek lehetnek vallási, kulturális megfontolások, vagy mint manapság a nyugati világban elterjedt, egyszerűen csak testdíszek. A hölgyek körében a legelterjedtebb a köldök piercing, mert kihangsúlyozza a csípőt és a hasat.

Köldök piercing belövés Poórné Tünde Köldök piercing belövés Poórné Tünde

Nem abokat tűvel szúrjuk a köldököt hanem a fülbelövéshez hasonlóan egy gép segítségével lőjük az ékszert a köldökbe. A Medisept köldöklyukasztóval történő behelyezés számos elönyös tulajdonsággal rendelkezik a hagyományos tűvel történő lyukasztáshoz képest.

Köldök piercing belövő gép
Köldök belövés


Kevésbé fájdalmas, mert a köldöklyukasztó a köldök átszúrásával automatikusan elhelyezi az ékszert a köldökbe nincs szükség további műveletre. Ellenben egy hagyományos tű úgy épül fel, hogy a fémtűn egy műanyag hüvely helyezkedik el. A kettőt együtt szúrjuk át, így a köldök és a műanyag hüvely közötti ellenállás nagyobb. Ha nagyobb az ellenállás, a fájdalom is nagyobb. Ne felejtsük el, hogy a műanyag hüvely még egyszer, ellentétes irányban is mozog, hogy visszahúzzák az ékszert a köldökbe a köldök átszúrása után.
Gyorsabb mert a kézfejünk teljes erejét használva szúrjuk át a köldököt egy mozdulattal, automatikusan elhelyezve a köldökbe az ékszert.
Higiénikusabb mert a kezelő a szúrás során nem érinti a steril ékszert. A kezelő az ékszer behelyezését követően nem fogja meg a golyó formájú zárórészt, hogy felcsavarja, hiszen az egy speciális tartóban helyezkedik el, aminek a segítségével kerül rögzítésre.

Gyakran ismételt kérdések:

Köldök piercing belövésről...

Köldöklyukasztás steril eszközzel?

Első lépésként fertőtlenítem a köldök körüli bőrfelületet. Majd egy rövid konzultáció után megjelölöm a köldök piercing helyét a csipesz végén található sablonnal, ami segít a piercing pontos helyének meghatározásában. Ezután a készülék pillanatok alatt átlövi a köldököt automatikusan elhelyezve benne a kiválasztott piercinget. A piercingek egy zárt, steril kapszulába vannak csomagolva, ami biztosítja a higiénikus belövés lehetőségét. Ennek a módszernek az előnye, hogy nem a köldökbelövő készülék érintkezik a páciens bőrével hanem az egyszer használatos műanyag steril kapszula amit a lyukasztás után eldobunk. A gyógyulási időszakban csak annyi a teendő hogy a keletkezett sebet tisztán kell tartani, és mozgatni az ékszert a köldökben.

Köldök piercing belövés Poórné Tünde Köldök piercing belövés Poórné Tünde

Köldök belövés vagy köldök átszúrás?

A hagyományos tű majdnem 9 cm hosszú ami a szúrás közben legalább 5 cm hosszan halad a köldökben, ekkora a belépési pont és a tű hegye közötti távolság, ezzel szemben a köldök belövő sokkal rövidebb utat tesz meg, mert a tű hossza 0,8 cm és ehhez jön még a rúd körülbelül 0,8 cm hossza. Az abokat tű úgy épül fel, hogy a fém tűt egy műanyag hüvely veszi körül (branül). A kettőt együtt szúrjuk át. A köldök és a műanyag hüvely közötti ellenállás nagyobb. Ha nagyobb az ellenállás, a fájdalom is nagyobb. Ne felejtsük el, hogy a műanyag hüvely még egyszer, ellentétes irányban is mozog a köldökben, mikor az átszúrás után vissza huzzák vele a köldök piercinget. A köldök belövés az előbb felsorolt okok miatt azért humánusabb, mert a tű szára rövidebb, egy mozdulattal automatikusan elhelyezhető a steril ékszer és a fájdalom érzet is minimális.

Köldök piercing belövés Poórné Tünde Köldök piercing belövés Poórné Tünde

Fáj a köldöklyukasztás?

A legtöbb ember érez valamilyen szintű fájdalmat vagy kellemetlen érzést a köldök lyukasztás után. Nem fedik a valóságot azok a hirdetések, melyek fájdalommentes köldöklyukasztást ígérnek. Nem lehet a köldököt fájdalommentesen kilyukasztani. Az érzéstelenítő készítmények csak a bőr felületén hatnak de a szöveteket nem érintik. Csak injekcióval lehetne a szöveteket is érintve érzésteleníteni. A fájdalom mértékét nem csak a köldökékszer behelyezése, hanem az éppen aktuális lelkiállapot is befolyásolja. Mindez az endorfin és az adrenalin szint emelkedése miatt van. A fájdalom a szervezet természetes reakciója bármilyen sérülés esetén. Az általam elvégzett köldökpiercing belövés esetében a fájdalom mértéke egyéntől függően elhanyagolható.


Köldök piercing belövés Poórné Tünde Köldök piercing belövés Poórné Tünde

A köldök piercing utókezelése?

Az utókezelésre a gyógyulási folyamat első hat hónapjában van szükség. A legfontosabbak a következők: Mindig tiszta kézzel lehet csak megérinteni a köldököt. A beszúrt ékszer legalább hat hónapig nem vehető ki. Az utókezeléshez kizárólag Medisept utókezelő gél használható. Az átszúrt bőrfelület nem érintkezhet kozmetikai termékekkel. Ha az ékszert bármilyen oknál fogva 24 óránál hosszabb időre eltávolítja, a lyuk behegedhet. Az ékszer és környékének tisztán tartása fontos dolog. A lyukak varasodása, hegesedése elkerülhető az ékszer gyakori mozgatásával a keletkezett köldöklyukban. Minimum 6 hónapig folyamatosan kell viselni a köldök piercinget amíg a bőr be nem gyógyul az ékszer körül és ki nem alakul a végleges köldöklyuk. Egy tévhit szerint nem szabad a köldök ékszert mozgatni a köldökben mert ezzel felszakad a seb. Ez nem igaz, sőt kell mozgatni mert a köldöklyukasztáskor a keletkezett köldöklyuk nem vérzik, de a vérsavó kicsapódik és hogy ne száradjon bele a köldökékszer és a köldöklyuk közé ezt ki kell mozgatni, amit este a fürdésnél célszerű megtenni. A fürdővízzel meglehet locsolni a köldököt, majd miután felpuhult a bőr a köldök körül könnyű a keletkezett köldöklyukba a köldök ékszert mozgatni. És a művelet garantáltan fájdalommentes. A 6. hónap után kicserélhető a belőtt köldök ékszer, de ha nem szeretnénk megválni a piercingtől alkalmasak a további viselésre. Igazán nem szükséges a keletkezett köldöklyuk gyógyulását befolyásolni semmilyen szintetikus anyaggal, mert a sebgyógyulás egy természetes folyamat. A végleges gyógyulás akár 2-3 hónapig is eltarthat.

A köldök piercing viselésével kapcsolatos, megszívlelendő jó tanácsok:

A teljes gyógyulásig nem tanácsos szoláriumba, szaunába, termálvízbe, uszodába, strandra menni. Kerülni kell az olyan helyzeteket ahol a köldökékszer elakadhat, kiszakadhat mert minél többször éri fizikai sérülés a frissen szúrt köldököt annál hosszabb ideig tart a gyógyulás. Egy napnál tovább ne legyen a köldök ékszer nélkül, mert könnyen összeforhat a köldöklyuk.

Köldök piercing belövés Poórné Tünde Köldök piercing belövés Poórné Tünde

A köldök ékszerről:

A köldök ékszer átmérője 1,6 mm a hossza pedig 12 mm. A köldök ékszerek különböző színű Swarovski kristályokkal vannak díszítve, melyeket nem ragasztják, hanem foglalják. Ennek köszönhetően a kő nem esik ki a piercingekből. Swarovski a világ egyik vezető metszett kristály gyártója. A kristályokat a tisztaság és a ragyogás jellemzi. A Medisept köldök ékszer anyaga 316 L típusú rozsdamentes orvosi fém. Ez az orvosi eszközök legmegfelelőbb alapanyaga, különösen olyan esetekben, amikor az eszköz hosszú időn keresztül marad a bőrrel érintkezésben. A 316 L rozsdamentes acél biztosítja a lehető legnagyobb védelmet az olyan általános veszélyekkel szemben, mint például az allergia, vagy az egyéb bőrreakciók. A Medisept köldöklyukasztók sterilizálása az FDA és az európai szabályoknak megfelelően vákum – gáz sterilizációval történik. Ennek az eljárásnak köszönhetően a termékek az eredeti és sértetlen csomagolásban tárolva legalább tíz évig sterilek maradnak.

Választható köldök piercingek
Köldök piercing belövés Köldök piercing belövés
Köldök piercing belövés Köldök piercing belövés
Köldök piercing belövés Köldök piercing belövés
Köldök piercing belövés Köldök piercing belövés

 

A köldök piercing belövéséhez használt eszközök:

Fertőtlenítőlapocska a köldök körüli bőr fertőtlenítéséhez.
Jelölőtoll és sablon a lyukasztás pontosságának elősegítése érdekében.
Csipesz a köldökbőr fixálásához.
Köldökpiercing belövő készülék és a steril köldök ékszer a köldök piercing behelyezéséhez.

A köldök piercing belövés folyamata:

Mielőtt kiválasztásra kerül a köldökékszer, el kell olvasni egy hozzájárulási nyilatkozatot és egy ápolási útmutatót, majd aláírásunkkal kell igazolni, hogy az ott olvasottakat tudomásul vettük és betartjuk. 18 éves kor alatt szülői / gyám beleegyezés szükséges. Első lépésként fertőtlenítem a köldök körüli bőrfelületet, majd a csipesz végén található sablon segítségével bejelölöm a köldökékszer optimális helyét. Majd a jelölést figyelembe véve a csipesz segítségével fixálom a köldök bőrfelületét. A korábban kiválasztott köldökékszert behelyezem a készülékbe és egy mozdulattal átszúrom a bőrt, automatikusan elhelyezve benne a köldök piercinget. Miután az ékszer már behelyezésre került eltávolítom a piercing végén lévő ideiglenes tűt és helyére csavarom a piercing végére kerülő kis golyó formájú zárórészt. A csipesz felengedése után már csak a jelölés letörlése és a frissen szúrt piercing ápolása következik. És mindez kizárólag steril köldök ékszerrel higiénikus körülmények között, minimális fájdalommal, és korszerű eszközökkel.

Magamról:

Poórné Tünde vagyok. A füllyukasztás, fülbelövés analógiájára kifejlesztett piercing belövő technikájával és tapasztalatával köldök piercing belövéssel is foglalkozom. Én sem most, sem korábban nem viseltem piercinget és most, hogy már közel vagyok a 4.X-hez már nem is tervezem, már csak azért sem mert nem maradt nyom nélkül a köldököm körül (striák) két gyermekem kihordása. De, hogy ne csak írjak a piercing belövésről egy kolléganőm segítségével szerettem volna megtapasztalni az érzést ami a belövés alkalmával érezhető, és kíváncsi voltam a folyamatokra úgy, hogy én vagyok az alanya a köldök piercing belövésnek. Így megoszthatom a tapasztalataimat Önökkel fényképekkel illusztrálva.

Nem izgultam hiszen tudtam mire készülök. Tapasztalatom szerint némi önfegyelemmel, az ismeretlentől való félelem könnyen leküzdhető. Mindebben a határozottság sokat segíthet. A köldök ékszer kiválasztása után, nekem is alá kellett írnom egy nyilatkozatot! Majd a köldököm körüli bőr fertőtlenítése után a kolléganőm bejelölte a sablon segítségével a piercing helyét.

Köldök piercing belövés Poórné Tünde Köldök piercing belövés Poórné Tünde

Egy határozott mozdulattal elhelyezte a készülék segítségével az ékszert a köldökömbe. Mindenkit megtudok nyugtatni a fájdalom MINIMÁLIS és csak egy pillanatig érezhető. A szúrás után már nincs fájdalom, csak kicsit érzékeny a szúrt terület, amit már nem nevezném fájdalomnak. A csipesz amivel a bőrt rögzítjük sem olyan szoros, hogy az fájna és még csak kellemetlennek sem mondanám.

Köldök piercing belövés Poórné Tünde Köldök piercing belövés Poórné Tünde

Elkészült a saját köldök piercingem, ami nem járt komoly fájdalommal csak a szúrás pillanata volt érezhető. A fent említett okok miatt nem hordom az ékszert. A belövés után néhány nappal kivettem, és problémamentesen begyógyult a szúrt bőrfelület. Nem bántam meg, hogy kipróbáltam mert így megtudom osztani tapasztalatomat azokkal akik még előtte állnak.

Köldök piercing belövés Poórné Tünde Köldök piercing belövés Poórné Tünde


Impresszum
Poór Károly Kft. 8000, Székesfehérvár Piac tér 2.
Adószám: 11603638-1-07