Köldökpiercing belövés

Orr piercing belövés Budapesten, Székesfehérváron

Steril, titánium orr ékszer - higiénikus, biztonságos megoldás - minimális fájdalom

Bemutatkozás

Üdvözlöm Önöket, Poórné Tünde vagyok. A fülbelövés és köldök piercing behelyezés mellett elérhető új szolgáltatásom az orrlyukasztás, steril, titánium ékszerekkel. Kultúrált, higiénikus körülmények között, nyugodt légkörben, szeparált helyiségben várom szeretettel orr piercingre vágyó kedves vendégeimet. Kérem tekintse meg referencia munkáimról készült fényképeimet és videó felvételeimet IttCsecsemő fülbelövés, fülbelövés, Szalon, Studex szalonMedisept orrlyukasztó Referencia Szalonok

Székesfehérváron:
8000, Székesfehérvár Piac tér 2. Belsőudvar
Hétfő, szerda, péntek 09.00 - 18.00 óráig és szombaton előzetes időpontegyeztetés után.

Budapesten:
1027, Budapest Jurányi utca 1. Jurányi Inkubátorház magasföldszint
Kedden 10.00 - 19.00 óráig
Csütörtökön csak bejelentkezés alapján!
Szombaton 10.00 - 13.00 óráig


Budapesten a II. kerület Jurányi u. 1. szám alatt,
a Jurányi Inkubátorház magas földszintjén

(a Széna tér szomszédságában a volt Hámán Kató Közgazdasági Szakközépiskola átalakított tantermeiben, a Mammut bevásárló központtól egy sarokra lévő patinás épület magasföldszintjén.)

Egy kis útbaigazítás az épületen kívül...
Az utcán sétálva vagy autózva egy régi iskolaépületet keressünk, aminek a bejárati kapuján az
I Love FÜGE felirat olvasható.
és az épületen belül...
A lépcsőházból a magasföldszintre érve, jobbra a földön különböző színű csíkok segítenek a tájékozódásban. A fülbelövő szalon bejáratáig a lila színű csíkot kell követni.Csecsemő fülbelövés, fülbelövés, Szalon, Studex szalon

Székesfehérváron a Piac tér 2. szám alatt,
az Alba Pláza szomszédságában

A Piac tér 2. sz. alatti szalonom a Mátyás király körút elején az Alba Pláza buszpályaudvar felöli bejáratához képest, jobbra található sárga ház belső udvarában, a hangszerbolt szomszédságaban, ami nem rendelkezik utcafronti bejárattal. Ezért az épületbe bejutni egy zöld színű kapun, kaputelefon segítségével lehet, amin a fülbelövés gombot kell megnyomni.

Csecsemő fülbelövés, fülbelövés, Szalon, Studex szalonUtókezelő készítmények forgalmazása

Az orr piercing belövés utókezeléséhez kétféle készítmény használatát ajánlom, ami oldat vagy gél formában kapható. Mindkét termék hatóanyaga és hatásmechanizmusa ugyan az, csak állagukban különböznek egymástól. A használatukat naponta kétszer, reggel és este javasolnám. A készítmények ára 690 Ft, amik a piercing belövést követően megvásárolhatók szalonomban.

Bankkártyás fizetés

Szalonomban nem csak készpénzzel, bankkártyával is tud fizetni. Amennyiben nincs elegendő készpénz Önnél, vagy egyszerűbb a vásárlás bankkártyával, nyugodtan használja ki a lehetőséget és rendezze a fizetendő összeget tranzakciós díj nélkül.
A kényelmesebb és biztonságosabb vásárlás érdekében ezért szalonomban bankkártyás fizetési lehetőséget biztosítok.Csecsemő fülbelövés, fülbelövés, Szalon, Studex szalonParkolás

Budapesten: A személyautóval érkezők az épület körül (Csalogány utca, Jurányi utca, Varsányi Irén utca) tudnak parkolni óránként 400 Ft-ért ami 18.00 óra után ingyenes vagy az Erőd utcából nyíló az épület mögött található nagyobb kapacitású, zárt parkoló udvarban, este 21.00 óráig ahol a parkolás díja óránként 199 Ft. A fülbelövés szolgáltatás a szalonban eltöltöttt időtől függően nagyon kényelmesen még ha várakozni kell is max. 30-40 percet vesz igénybe. Előfizetéses mobil parkolás +36 20/30-70-810-3022 Szombaton a parkolás díjmentes!Csecsemő fülbelövés, fülbelövés, Szalon, Studex szalonSzékesfehérváron: A személyautóval érkezők az épület előtt a Mátyás király körút teljes hosszán vagy az Alba Pláza tető parkolóján(ingyenesen) tudnak parkolni. A Mátyás király körút a III. várakozási övezetbe tartozik ahol a parkolás díja óránként 100 Ft ami 18.00 óra után és hétvégén ingyenes. A fülbelövés szolgáltatás a szalonban eltöltött időtől függően nagyon kényelmesen még ha várakozni kell is max. 30-40 percet vesz igénybe. Előfizetéses mobil parkolás +36 /20 /30 70-810-8013


Elérhetőségeim

Telefon: +36 30 478 0095
Okostelefonok Viber füllyukasztás, fülbelövés alkalmazásával ingyenesen is hívhat!

E-mail cím: piercingbeloves@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/piercing.beloves

A következő videófilm segítségével kérem tekintsék meg az orr piercing belövést a gyakorlatban is.

Az orr piercing belövésről:

A hagyományos orr piercing szúrástól eltérően az orr piercing belövésnek az a lényege, hogy nem hagyományos tűvel szúrjuk az orrot hanem a fülbelövéshez hasonlóan egy gép segítségével belőjük az orr ékszert az orrba. A Medisept orrlyukasztóval történő lyukasztás három előnnyel is rendelkezik a hagyományos tűvel történő lyukasztáshoz képest:

Kevésbé fájdalmas, mert az orrlyukasztó az orr átszúrásával automatikusan elhelyezi az ékszert az orrba, így nincs szükség további műveletre. Ellenben a hagyományos tűvel történő szúráskor az orr átszúrása után a tűt kihúzzák majd a frissen szúrt lyukba vissza kell tenni a kiválasztott orr piercinget. Így két lépésben történik a művelet. A belövéskor pedig egy mozdulattal kilyukasztja a gép az orrot automatikusan elhelyezve benne az ékszert.

Gyorsabb mert a kézfejünk teljes erejét használva szúrjuk át az orrot.

Higiénikusabb mert a kezelő a szúrás során nem érinti a steril ékszert.

Orr piercing belövés Poórné Tünde

Gyakran ismételt kérdések:

Orr piercing lövés steril eszközzel?

Első lépésként fertőtlenítem az orr bőrfelületét. Majd egy rövid konzultáció után megjelölöm az orr piercing helyét. Ezután a készülék pillanatok alatt átlövi az orrcimpát automatikusan elhelyezve benne a kiválasztott ékszert. A titánium piercing egy zárt, steril kapszulába van csomagolva, ami biztosítja a higiénikus belövés lehetőségét. A módszer előnye, hogy nem az orrbelövő készülék érintkezik a páciens orrával hanem az egyszer használatos műanyag steril kapszula amit a lyukasztás után cserélünk majd az üres kapszulát eldobjuk. A gyógyulási időszakban csak annyi a teendő hogy a keletkezett sebet tisztán kell tartani, és mozgatni az ékszert az orrban.

Orrbelövés vagy orr átszúrás?

Átszúrni az orrot egy steril tűvel is lehetséges. De ez a módszer már elavult a mai modern kor eszközeivel szemben. A frissen átszúrt orrba, a tű eltávolítása után a hordani kívánt orr piercinget be kell helyezni ami nem higiénikus mert az orr vérzik miután a tűt kihúzzák az orrból, így a bacilusok és kórokozók könnyen megfertőzhetik az átszúrt orr területét, mivel az ékszer nem steril és a műveletet nem géppel hanem kézzel végzik, így mindvégig érintve van az orr egész bőrfelülete. A fájdalomérzet is intenzívebb, mert a tű eltávolításával vissza kell “szúrni” a hordani kívánt ékszerrel a frissen lyukasztott orrba. Tehát ezt a módszert már nem javasolnám mert nem higiénikus, és fájdalmas, valamint jóval nagyobb a tévesztés lehetősége, mint ha egy gép segítségével történne a orrbelövés. Az általam használt orrbelövő rendszer teljesen higiénikus, az orr egyáltalán nem vérzik a lyukasztás alkalmával, nem érintkezik az orr bőrfelülete az emberi kézzel, továbbá minimális a fájdalom érzet is. Az orrlyukasztást modern, speciálisan erre a beavatkozásra kifejlesztett, veszélytelen professzionális eszközzel végzem.

Fáj az orr piercing belövés?

A legtöbb ember érez valamilyen szintű fájdalmat vagy kellemetlen érzést a orrlyukasztás után. Nem fedik a valóságot azok a hirdetések, melyek fájdalommentes orrlyukasztást ígérnek. Nem lehet az orrot fájdalommentesen kilyukasztani. Az érzéstelenítő készítmények csak a bőr felületén hatnak de a szöveteket nem érintik. Csak injekcióval lehetne a szöveteket is érintve érzésteleníteni. A fájdalom mértékét nem csak a orrékszer behelyezése, hanem az éppen aktuális lelkiállapot is befolyásolja. Mindez az endorfin és az adrenalin szint emelkedése miatt van. A fájdalom a szervezet természetes reakciója bármilyen sérülés esetén. Az általam elvégzett orr piercing belövés esetében a fájdalom mértéke egyéntől függően elhanyagolható.

Az orr piercing utókezelése?

A lyukak varasodása, hegesedése elkerülhető a orr piercing gyakori csavargatásával a keletkezett orrlyukban. Minimum 14 napig folyamatosan kell viselni az orr ékszert amíg a bőr be nem gyógyul a piercing körül és ki nem alakul a végleges orrlyuk. Egy tévhit szerint nem szabad az orr ékszert mozgatni az orrban mert ezzel felszakad a seb. Ez nem igaz, sőt kell csavargatni mert az orr belövéskor a keletkezett lyuk nem vérzik, de a vérsavó kicsapódik és hogy ne száradjon bele a piercing és a lyuk közé ezt ki kell mozgatni, amit este a fürdésnél célszerű megtenni. A fürdővízzel meglehet locsolni az orrot, majd miután felpuhult a bőr az ékszer körül könnyű a keletkezett lyukba az orr piercinget mozgatni. És a művelet garantáltan fájdalommentes. A 14. nap után kicserélhető a belőtt orr ékszer, de ha nem szeretnénk megválni a piercingtől alkalmasak a további viselésre. Igazán nem szükséges a keletkezett lyuk gyógyulását befolyásolni semmilyen szintetikus anyaggal. A sebgyógyulás egy természetes folyamat, ami rövid idő alatt zajlik le, és a minimális sebfelület az orron is indokolja a korai problémamentes gyógyulást.

A nikkel allergiáról:

Az általam végzett orrbelövéshez a választható orr piercing titániumból készült. Az titánium nem tartalmaz nikkelt, így ezek nem okoznak allergiás reakciót. Egy európai uniós rendelet 2005 óta kötelezi a gyártókat arra, hogy a belöhető piercingek előállításához nem használhatnak nikkelt, így bármely cég bármely termékét is választják garantáltan nem okoz a belöhető orr piercing allergiát, vagyis a belövést követően az orrcimpa nem gyullad be. Több éves tapasztalatom szerint, problémamentes az orr piercing használata. Se rám, se a gyártóra nem vetne jó fényt, ha nem megfelelő minőségű anyagból készült piercingekkel dolgoznék.

Impresszum
Poór Károly Kft. 8000, Székesfehérvár Piac tér 2.
Adószám: 11603638-1-07